Elérhetőségek

Lolotérkő - Szekér Lóránt

Cím: 8991 Teskánd,
Petőfi 80.
Telefon:
36309373977


Cégünkről


A '90-es évek elejétől foglalkozunk térkövezéssel, kapubejárók, járdák, teraszok burkolásával.

2000-től működik cégünk a jelenlegi formában. Vezetője Szekér Lóránt, aki a munka kreatív részében, mind a tervezésben, mind pedig a kivitelezésben aktívan részt vesz.

Jól képzett szakembereinknek és a legmodernebb gépeknek köszönhetően a megálmodott kapubejáró, járda, lépcső és terasz tökeletesen fog illeszkedni otthona környezetéhez. Ezek mellett azonban  nem szabad megfeledkezni a vízelvezetés fontosságáról sem, melyhez szintén szakértő segítséget tudunk nyújtani.

Ingyenes helyszíni felmérés során látjuk mi is környezetet, az udvart, annak fekvését, fel tudjuk mérni a földmunkák szükségességét, pontos számításokkal tudjuk ajánlatunkat megtenni. De azért is szükséges, mert sokszor olyan praktikus, használható ötletekkel szolgálunk, amire még a tulajdonos sem gondolt. Például az esővíz elvezetésre, ötnözőrendszerekre, fűthető térburkolatra. Grillező hely kialakítására, medence helyére.

Munkáinkat pontosság és gyorsaság jellemzi a tőlünk már megszokott magas színvonal mellett.

Fő célunk, hogy a ház, a környezet stílusához igazodó udvart tervezzük és építsünk meg. Bátran kombináljuk a térkövet a természetes anyagú burkolóanyagokkal.

 

Bízunk benne, hogy hamarosan Ön is igénybe veszi szolgáltatásainkat!

Tisztelettel: Szekér Lóránt

+36 30 9373 977

loloterko(kukac)gmail(pont)com


 
Vissza az előző oldalra!
Lolotérkő - Szekér Lóránt - Magyar